Radio BalkanFox

Baba Darka Lazića ne ide pevaču na svadbu

Darko Lazić danas će u crkvi koja se nalazi u njegovom rodnom Brestaču „stati na ludi kamen“ i izgovoriti sudbonosno „da“ izabranici Katarini. Međutim, među oko 500 zvanica koliko se prenosi da će se sa njima veseliti, neće biti i baba Milka Lazić – majka njegovog pokojnog oca Milana.

Kako je objasnila, za sinom je još u crnini, te zato neće otići na gala veselje koje se sprema. Sa unukom je o svemu svakako porazgovarala i on ju je u potpunosti razumeo.

„On je dobra duša, nema ljutnje…“

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel

 

– Rekla sam Darku da mora da me shvati zašto ne mogu biti prisutna danas, ja sam i dalje u žalosti za sinom i to ne može da prođe, niti da zaceli. On je moj unuk i shvata sve, nema ljutnje, nek’ je on meni srećan…

– Darko je dobra duša i svi smo mnogo srećni zbog njega – kazala je ona, prenose domaći mediji pisanje „Republike“, dok su ostali gosti prilično uzbuđeni povodom veselja koje se pažljivo pripremalo tako da nikoga ne razočara.

– Darko je sa bratom Draganom u salonu, Branka (majka) takođe, a Ivana, Draganova supruga, je otišla sa ćerkama kod krojačice da im uradi popravku na haljinama – objasnila je bila za pomenute medije komšinica, ističući kako jedva čeka da zaigra na pevačevoj svadbi, na kojoj će goste navodno zabavljati i Borko Radivojević, te momci iz „Leksington benda“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE