Radio BalkanFox

Bojana i Nikola Rokvić slave ćerkin polazak u školu


Bojana Barović i Nikola Rokvić obeležili su porodično polazak u prvi razred njihove najstarije naslednice Leone. Kako su oboje posvećeni roditelji i uživaju u ovoj ulozi, prvi dan u školi njihove naslednice im je jako važan, pa su se potrudili da ovaj dan pati kao najlepši. 

Naime, Bojana i Nikola su sa pratiocima na Instagramu objavili niz fotografija kojima su pokazali kako slave prijem u školu njihove prve najveće ljubavi – ćerke Leone. 

Nakon svečanog prijema njihovog prvog đaka prvaka, dan su proveli u prirodi, elegantno obučeni – Bojana je nosila belu haljinu sa zlatnim detaljima, dok je Nikola nosio belu košulju i teget pantalone, a njihova najstarija ćerkica je nosila belu košulicu i suknjicu od tila. 

Nije izostao ni slatkiš – u pitanju je torta sa dekorativnim elementima u obliku slova, bojica, knjiga i školaraca, zbog čega je mala Leona bila naročito oduševljena.

Inače, u pojedinim školama, četvrtak, 31. avgust je dan prijema đaka prvaka, dok je u drugim 1. septembar dan kada se školarci upoznaju sa svojim obavezama. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE