Radio BalkanFox

Matea Milunić Miljenica ‘Života na vagi’ imala je 121 kg, a zbog showa je dala otkaz: ‘Našla sam novi posao!’

Matea Milunić bila je zvijezda showa ‘Život na vagi’ u kojem je skidala kilograme. Bila je jedna od omiljenih kandidatkinja, ali njezin put u showu nije trajao do kraja. Ipak, simpatična Splićanka nije odustala već je nastavila sa skidanjem kilograma, a sada je pričala o novostima u njenom životu te je otkrila je li joj netko uspio ukrasti srce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Matea je zbog ulaska u ‘Život na vagi’ dala otkaz, a sad ima novi posao.

– Što se tiče poslovnog dijela nakon ‘Života na vagi’, moj se život definitivno promijenio za 180 stupnjeva – dala sam otkaz kako bi ušla u show i nisam se vratila na stari posao nego sam pronašla drugi. Radim povremeno i neke suradnje. Drugačije gledam na sve. Treba pronaći vremena za sebe, fokusirati se na sebe, primjerice trening, druženje, treba sve to nekako uklopiti – rekla je za RTL.

Foto: RTL

Promijenila je posao, trenutačno je jako zadovoljna, a promjene su se dogodile i na ljubavnom planu.

– Slobodna sam i fokusirana sam na sebe. Valjda moraš prvo izgraditi sebe da bi se fokusirao na sve ostale segmente života – otkrila je Matea. 

Zadovoljna je i svojim izgledom, kilogrami se, kaže, nisu nagomilali, a svoj put vjerno nastavlja i nakon showa. Matea je u show ušla sa 121,1 kilogram, a nakon izlaska je imala 81,7 kilograma.

Kasnije je vratila neke kilograme pa je imala 94,8 kilograma. Zatim je sama sebi rekla – dosta te ponovno krenula skidati kilograme. Tada joj je kilaža bila 85 kilograma.

Što se tiče prehrane, još uvijek se vodi planom nutricionistice, a u plan ubaci i pokoji novi recept.

– Kad kreneš s time, gledaš stalno nešto novo, a ja obožavam kuhati i jesti. Hranu drugačije gledam, raspoređujem si više manjih porcija tijekom dana – rekla je za kraj.


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE