Radio BalkanFox

Riki Martin i njegov suprug postigli sporazum o razvodu

Latino zavodnik, popularni pevač Riki Martin i njegov suprug, švedski slikar Džvan Josef postigli su sporazum o razvodu. Posle šest godina braka, njih dvojica su odlučili da se sporazumno razvedu, o čemu su i izdali saopštenje.

Prema sudskim dokumentima, do kojih je došao TMZ, bivši je par sklopio neosporan pisani sporazum, a detalji istog javnosti još nisu poznati i čeka se potpis sudije.

Profimedia

Džvan Josef i Riki Martin

Pre mesec dana Riki i Džvan su objavili da žele na dostojanstven način da se raziđu.

– Odlučili smo da okončamo naš brak u ljubavi, poštovanju i dostojanstvu prema našoj deci, poštujući sve što smo iskusili kao par za sve ove godine – saopštio je par u izjavi za People.

– Naša najveća želja je da nastavimo da imamo zdravu porodičnu dinamiku i vezu zasnovanu na miru i prijateljstvu, da nastavimo zajedničko vaspitanje naše dece čuvajući poštovanje i ljubav koje imamo jedni prema drugima – saopštili su tada. 

Profimedia

Riki Martin

Riki i Džvan imaju ćerku Luciju rođenu 2018. godine i sina Rena rođenog 2019. godine.

Osim njih dvoje, Riki Martin ima i starije naslednike – blizance Matea i Valentina koje je rodila surogat majka 2008. godine. 

Podsetimo, Riki Martin se našao u žiži javnosti kada ga je nećak optužio sa incest i zlostavljanje, a potom tužbu povukao

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE