Radio BalkanFox

Tko se sprda, taj se voli: Let 3 se nekad rugao Kosorici, a sad je klečeći mole da dođe na Šalatu

Riječki rockeri Let 3 pripremaju veliki koncert na zagrebačkoj Šalati, a za posebnu gošću žele bivšu premijerku Jadranku Kosor

POGLEDAJTE VIDEO: 

Letovci su toliko odlučni u svom naumu da Kosor stigne na njihov koncert, da su se obukli u zlatna odijela i kleknuli ispod njezine fotografije i poručili: ‘Jaco, imaš kartu!’.

Foto: Instagram/screenshot

Ona je za 24sata otkrila planira li se odazvati. 

– Ne znam hoću li doći, evo sad se bavim čuvanjem unuke pa nisam stigla uopće razmišljati. Drago mi je da me pozivaju. A sam poziv me i nije iznenadio, s obzirom na to da sam ipak ja pjevala njihovu pjesmu – poručila je. 

Marko Lukunić/Pixsell

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Nosili sijede perike 

Prijateljsko/neprijateljski odnos Mrle, Prlje i ekipe s bivšom premijerkom seže daleko u prošlost. Riječani su se 2013. maskirali u Kosor, koja je tada obnašala dužnost saborske zastupnice i otpjevali pjesmu ‘Omađijaj me’. 

– Ajde mala daj, daj/Neka sad ne bude kraj/Stisni mala daj, daj/U očima ti vidim sjaj/Bozan zvoni/Šuki prdi/Hu hu hu hu/Jadre sere na gradele – pjevali su tada u poslovnim kostimima kakve je Kosor nosila, a na glavama su nosili sijede perike. 

Kosorica im poželjela sreću na Eurosongu 

Deset godina kasnije Letovci su odletjeli u Liverpool, gdje su Hrvatsku predstavljali na Eurosongom pjesmom ‘Mama ŠČ!’, a Kosor je odlučila poravnati račune. Zaželjela im je sreću na natjecanju putem svoje omiljene društvene mreže, Twittera.

Liverpool: Let 3 nastupio u finalu Eurosonga s pjesmom Mama ŠČ

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

– Zato što sam ja u prošlosti dok sam bila predsjednica Vlade, Let 3 se dosta rugao. Oni su se znali i oblačiti poput mene, stavljati neke perike sijede, oblačili su neke kostime. Budući da je ovo pjesma koja će nas predstaviti na Euroviziji, htjela sam na neki način poravnati te račune – rekla je tada. 

Foto: RTL

I sama otpjevala ‘Mamu ŠČ’ 

Da nije zlopamtilo, dokazala je i mjesec prije Eurosonga, kada je zapjevala ‘Mamu ŠČ!’ u showu ‘Masked singer’.  Odjevena u raskošni kostim kraljice, bivša premijerka je oduševila vokalnim sposobnostima. Osim hita Leta 3, pjevala je i zagorsku popevku ‘Mamice su štrukle pekli’. 

– Za mene je taj show bio poseban izlet. ‘Mama ŠČ!’ je dobra pjesma, angažirana, zato sam je i izabrala. Baš i ne pratim Eurosong, no Letovcima želim puno uspjeha. Uvijek podržavam one koji nas predstavljaju u svijetu, pa tako i na Eurosongu – rekla nam je Kosor nakon ispadanja iz showa.


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE