Radio BalkanFox

Ovako izgleda majka Romane Panić, Gordana

Romana Panić je na Instagramu čestitala rođendan svojoj majci i tom prilikom pokazala kako ona izgleda. Za razliku od pevačice, koja se bavi javnim poslom, njena majka vodi miran i povučen život, te tako javnost i nije imala priliku da je upozna. 

Pevačicin život su obeležili brojni usponi i padovi, kako u poslovnom, tako i u emotivnom smislu, a najveću podršku joj je pružala mama Gordana, a o tome svedoci i Romanina poslednja objava na Instagramu. 

Instagram printscreen/romana_panic

Romana Panić sa majkom Gordanom

– Srećan rođendan najlepšoj i najboljoj mami na svetu – napisala je Romana uz fotografiju sa mamom. 

Podsetimo, Romana je dospela u žižu javnosti zbog pljačke bankomata, a u istu je bila upletena zbog dečka, sa kojim je i završila iza rešetaka. U tim momentima, jedino je bila u kontatku sa mamom Gordanom. 

24sedam/Katarina Mihajlović

Romana Panić

– Čula sam se sa Romanom, hvala Bogu, dobro je. Najvažnije je da ona ostane u glavi normalna posle svega što je prošla. Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče. Kada smo razgovarale, rekla mi je da se dobro oseća. Vidim da su mnoge kolege sa estrade a njenoj strani i da su joj pružile podršku jer niko ne veruje da je ona bilo šta skrivila – kazala je tada Romanina majka.

Gordana je duboko verovala u nevinost svoje ćerke.

– I sama sam sigurna da nije kriva. Pa, da jeste, ostala bi tamo da trune u zatvoru. Dokazaće ona sve što ja pričam – ispričala je tada Gordana. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE