Radio BalkanFox

TAKI STIGAO U KARANTIN! Ščepao novu devojku i ne pušta je, razmenjivali nežnosti pred ulazak u ELITU!


Radomir Marinković Taki, otac bivše zadrugarke Maje Marinković, stigao je u karantin za buduće takmičare “Elite” zajedno sa svojom devojkom Teodorom Delić. Teodra je bivša učesnica rijalitija “Parovi” i zajedno sa Marinkovićem ulazi u “Elitu”.

Njih dvoje su ispozirali zajedno za naše reportere ispred zgrade na Novom Beogradu, gde će biti u

karantinu do sutra uveče, kada počinje “Elita”. Oni su pred svima razmenjivali nežnosti.

Oni su već bili zajedno, a nedavno su obnovili ljubav. Ljubav Teodore i Takija ponovo cveta, a jedno je sigurno, u “Eliti” će napraviti pravi haos. Marinkovića je publika upoznala u mnogim emisijama vezanim za “Zadrugu”, dok je Teodora izazvala veliku pažnju u devetoj sezoni rijalitija “Parovi”. Jednom prilikom je otkrila i da je imala grupnu vrelu akciju.

– Uvek sam bila avanturista i ne mislim da i dalje grupni seks treba da bude tabu tema. Imala sam trojku u trećem razredu srednje škole i ne kajem se zbog toga. Moji će verovatno da polude zbog ovog saznanja, ali to je bilo i prošlo. Volim da eksperimentišem! Bitno je da nikada nisam eksperimentisala s drogom i sličnim stvarima, a seks je svakako lepa stvar. Mislim da bih opet volela da doživim to iskustvo, ali s nekim koga volim i nekim u koga imam poverenja. Verujem da bi to mnogi voleli da dožive, ali nemaju hrabrosti. Nemam problem da pričam javno o tome. Ovde se svi nešto foliraju i prave se fini, a ko zna šta su sve radili napolju – rekla je Teodora tada, pa dodala:

– Mnogo sam volela tog lika s kojim se sve desilo. Ostali smo u dobrim odnosima, bez obzira na to što vise nismo zajedno.

republika.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE