Radio BalkanFox

Milica Mitrović najavila da su večerašnji gosti emisije Narod pita Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Ani Ćurčić, kao drugoplasiranoj učesnici rijaliti šou-programa „Zadruga 6“, trebalo je da pripadne ta čast da zatvori sezonu emisija „Narod pita“ sa pobednicom ovog TV formata – Aleksandrom Nikolić.

Ana Ćurčić i Milica Mitrović (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Rajko Ristić)
Ana Ćurčić i Milica Mitrović (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Rajko Ristić) • Snežana Krstić, Rajko Ristić / Ringier

Ana je čak sinoć i najavila svoje gostovanje u večerašnjoj emisiji kada ju je Almir Asanović, lažni pilot i pukovnik, javno pozvao da mu se pridruži u studiju.

– Ne mogu. Ja sutra gostujem u „Narod pita“. Takav je dogovor i pravilo, a ja poštujem dogovore i pravila – odgovorila je ljubazno Ćurčićeva.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Slavković)
Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Slavković)

Međutim, u toku današnjeg dana se oglasila Milica Mitrović, vernim pratiocima „Zadruge“ poznatija kao Velika šefica, i obelodanila da je došlo do promene plana u poslednji čas, odnosno da sa Aleksandrom neće gostovati Ana.

– Gosti poslednje emisije „Narod pita“ u ovoj sezoni biće Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević – poručila je Milica putem društvenih mreža i izazvala burne komentare, budući da mnogi jedva čekaju da vide jedno do drugog nekadašnje ljubavnike.

Dejan Dragojević (Foto: Ringier)
Dejan Dragojević (Foto: Ringier)

Sa druge strane, kako je to izgledalo kada se Ana Ćurčić sinoć uključila u emisiju „Narod pita“ pogledajte u odvojenom tekstu: PUKOVNIK u penziji U EMISIJI ZAPLAKAO ZBOG ANE ĆURČIĆ: Slomile ga emocije koje gaji prema njoj, izjavio joj LJUBAV (video)




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE