Radio BalkanFox

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević u Narod pita

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević

Foto-kolaž: Kobra, Marko Jovanović

Večeras će na programu televizije Pink uživo biti emitovana poslednja emisija „Narod pita“ ove sezone, samo noć pred početak „Zadruge Elite“.

Produkcija je spremila neviđeno iznenađenje, pa u studio stižu ni manje ni više nego pobednica „Zadruge 6“ Aleksandra Nikolić i njen bivši dečko, pobednik pete sezone, Dejan Dragojević.

Njih dvoje su emotivnu vezu otpočeli baš u petoj sezoni, posle Dejanovog ljubavnog kraha s tadašnjom suprugom Dalilom Dragojević.

Nikolićeva i Dragojević su tada delovali skladno, srećno, kovali velike planove, a potom je Aleks bez momka ušla u šestu sezonu i, posle izvesnog vremena, javno ostavila Dejana i vratila se svom nekadašnjem dečku Filipu Caru, s kojim je i danas.

Više puta pale su teške reči, optužbe i uvrede putem medija, a večeras će se prvi put posle raskida sresti i sve stvari isterati na čistac, pred kamerama Pinka.

Program će voditi Ana Radulović, koja je od nedavno postala deo voditeljskog tima „Zadruge“ i koju ćemo gledati i tokom sedme, „elitne“ sezone.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE