Radio BalkanFox

Lukava bivša žena Nenada Aleksića Ša: Jedan detalj otkrio na koji način privlači pažnju, medije, fanove

Nakon mesec dana braka Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje, pošto je ona pokupila svoje stvari i otišla od njega.

.Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Ipak, iako su se razišli jedan detalj na njenom Instagram profilu mnogima je privukao pažnju, zbog čega određeni hejteri smatraju da je lukava.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Naime, Vanja na pomenutoj društvenoj mreži još uvek drži prezime, još uvek zakonitog muža i, kako oni smatraju, na taj način privlači pažnju, ali i nove pratioce, koji je ne znaju kao Vanju Ignjatović.

Iako je priča o razvodu sveža, ona je već sela za svoj kompjuter, ušla na nalog na TikToku i podsticala ljude da joj šalju gifove, na osnovu kojih zarađuje.

Vanja fanovima na TikToku na kašičicu daje informacije o razvodu, pa je tako u lajvu navela da se prepoznala u pesmi Ivane Selakov „Eto zato“.

Vanja i Ša

Foto: youtube

Vanja i Ša

Sinoć se obratila pratiocima i obavestila ih da joj pojedini prete smrću. A da li je ovo pakleni plan bivše od Ša, za šta je na mrežama optužuju, ili „danak u neiskustvu“, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša se oglasio za „Blic“ i potvrdio da se razvodi od supruge Vanje.

– Otišla je pre neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da ti kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem – rekao je razoranao Nenad za „Blic“.

Ša i Vanja su se tajno venčali u maju, a pre samo mesec dana su se zakleli pred Bogom. Kako je reper rekao za Kurir, ni sam ne zna koji je razlog zašto ga je Vanja, ali da nije reč o prevari.

Ša je prevario suprugu Ivanu Aleksić u „Zadruzi“ sa Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE