Radio BalkanFox

Detalji pljačke tašte Slobe Radanovića


Tašta pevača Slobe Radanovića opljačkana je tokom ranih jutarnjih sati, a lopov je prilikom pljačke ostavio i tragove. Naime, on je zaboravio papuče, a Radanović se trudi da pronađe pljačkaša. 

O ovom incidentu, isplivale su i nove informacije. Naime, izvor blizak porodici je do detalja opisao šta se zapravo desilo.

– Jelenina majka je čula buku, ustala i u jednom trenutku videla blic u hodniku. Mislila je da je to njen unuk Luka pa je pitala: „Sine šta je bilo”, na šta je lopov odgovorio: „Promašio sam vrata toaleta”. Tada je ona shvatila da je u pitanju nepoznata osoba, i nakon njene iznenađene reakcije, on je u dva koraka skočio kroz prozor – priča izvor i objašnjava: 

– Pre toga je uzeo njen novčanik i 700 eura koliko je bilo u tom trtenutku. To su prizemne kuće i tu ljudi uglavnom spavaju sa otvorenim prozorima. I ona je ostavila otvoreni prozor da bi ulazila svetlost kako se Luka ne bi plašio dok spava.

Kako je pobegao kroz prozor, lopov je zaboravio papuče. 

– Interesantno je da kada je ušao, izuo je papuče da se ne bi čuo. Uzeo je Lukin telefon i sa njega upalio blic da bi video. Prosto neverovatno. Nakon što ga je Slobina tašta uhvatila, on je bacio telefon i pobegao samo sa tih 700 evra – otkrio je izvor za Pink.rs. 

Inače, pevač na sve načine pokušava da sazna ko je počinilac krađe, te je na Instagramu i objavio lik lopova sa sigurnosnih kamera. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE