Radio BalkanFox

Pretnja Slađe Lazić Mikiju šokirala javnost

Pretnja Slađe Lazić Mikiju šokirala javnost

Slađa Lazić udarila je žestoko na Mikija Đuričića jer je izjavio da mu nije jasno kako je dospela na televiziju s obzirom da je loša riba. Ona je uzvratila Mikiju da tako u rijalitiju nije govorio o njoj i da mu je bolje da je ne komentariše jer zna mnogo toga o njemu, te ako progovori može da ga razvede.

Pretnja Slađe Lazić

– Klošar jedan kog nema pas za šta da ujede, utripovao se, samo ne znam odakle mu ideja da on mene komentariše, pogotovo on da kaže da sam loša riba, a to nije mislio dok smo bili u Zadruzi. On je tip koji ribe poput mene može da gleda samo na ekranu i da mašta. Neka ćuti i neka nađe novu temu, mene da ostavi na miru jer ja ne ćutim. Znam ja svašta o svakome, da ne lajem puno, može da ostane bez žene ako se potrudim i pozabavim sa njim. Ko priča o meni? Ko je Miki? Onaj što je vršio nasilje nad ženama? Dakle, u ćošak i tišina. Nisam ja mutava da dozvoljavam da o meni priča ko šta hoće- rekla je Slađa i dodala:

Pretnja Slađe Lazić

– Čovek poput mnogih ne može da se pomiri sa tim da je Slađa ušla u rijaliti i napravila bum, a tek će. Ja sam brend, samo neka me gledaju, rekla je Slađa. Miki i Slađa će biti učesnici Elite, te verujemo da će u rijalitiju razrešiti sukob.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE