Radio BalkanFox

Uživo ulazak takmičara u Elitu spektakl

UŽIVO ULAZAK TAKMIČARA U ELITU! SPEKTAKL KREĆE: Borba za neverovatnih 250.000 €! Mitrović odleteo dronom, pa provozao u ROLS-ROJS

Foto: Petar Aleksić, Printscreen/PINK

Novi rijaliti šou Elita kreće! Nagradni fond je najveći do sad koji je neki rijaliti imao – 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra!

Voditeljski tim „Elite“ čine Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Ivana Šopić, kao i dva nova TV lica Maša Mihailović i Ana Radulović.

– Imaće dve takmičarske ekipe. Tu je i Milisav (robot). Jedna ekipa će imati 40 članova, a druga 10, zvaće se Elita elite. Imaće posebnu kuću, sve je urađeno posebno za njih. Imaćemo taj takmičarski duh. Leposava će dobiti novu haljinu. Leposava će biti njihov šef. Pomagaće da imaju stabilne odnos. Ali to je robot, kao i Milisav – rekao je Željko Mitrović.

21.06 – Željko Mitrović odleteo

Posle razgovora sa robotom Leposavom, Željko Mitrović je sa imanja odleteo dronom. Potom je sa voditeljima i Aleksandra Nikollić, bivšom pobednicom, ušao u rols-rojs i odvezao se.

21.00Otvaranje Elite

„Dobro veče svima koji ste želeli da se nastavi rijaliti. Dobro došli u Elitu, u najsmejli i najskuplji rijaliti program. Prvi u Elitu je zakoračio Željko Mitrović koji je razgovarao sa robotom Leposavom.

Elita
foto: Printscreen

Voditelji su pristigli i svima pokazali odevne kombinacije za ovu veličanstvenu noć. Svi blistaju i izgledaju kao da su sišli sa modnih pista. Dušica Jakovljević se pojavila sa roze kosom, Darko se odlučio za letnji stajling, dok je nova Maša pozirala u poslovnoj odevnoj kombinacinji.

Među najavljenim učesnicima Elite su Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Politički analitičar i ekonomista, Slobodan Josipović, a u karantinu su noć proveli Danijel Dujkovića, Tamara Božović, Jovanu Bijelović, Sara Šljivar, Manuel Marušić, Nikola Lakić, Vanja Živić, Teodora Delić, Irina 2 Hoot, Uroš Stanić, Slobodan Josipović, Luka Mašo…

Za potrebe „Elite“, zgrade u Šimanovcima potpuno je renovirano. Imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili rijaliti učesnici dobolo je nove tonove, a tim arhitekata, scenografa i enterijerista preuredili su svako kutak imanja, koje je oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok neke zgrade koje su bile ranije sad drugačije izgledaju, a neke su dobile sasvim drugačiju namenu.

kurir.rs

Bonus video:

00:16

Nove rijaliti učesnice vec prave prekršaje

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE