Radio BalkanFox

Seve dirljivu objavu posvetila prijateljici, a nedavno je i srela bivšu cimericu na koncertu

Hej ljepotice, moje prijateljice, otpjevala je davne 1998. godine Severina (51) koja je nedavno na društvenim mrežama čestitala poseban dan svojoj bliskoj prijateljici i pratećem vokalu Alenki Milano.

– Alenka Milano spada u red mojih najbližih, ona je tu, konstanta u mom životu. Zajedno smo išle u školu, a na bini smo zajedno 23 godine. Ona mi je uvijek bila, ne samo vjetar u leđa na sceni, nego i u životu – napisala je pjevačica.

– Naše tuge smo liječili na sceni, dobrim koncertom, osmijehom i idemo dalje. I kad se ne vidimo, znam da je uvijek tu za mene. Sretan ti rođendan, Škampeto mala, najluđa si još uvijek – dirljivu čestitku uputila joj je Severina, a Alenka je i odgovorila.

Foto: Instagram

– Rekli bi mi u Splitu…Ljubav je to…sretna što te imam sve ove godine i da i dalje koračamo jedna uz drugu, s desne strane srca mog, a ja s lijeve strane srca tvog..Volim te ženo, majko, kraljice – poručila je glazbenici prijateljica.

Inače, nedavno se na svom koncertu u Makarskoj pjevačica susrela i sa starom prijateljicom Frančeskom Beroš te se razniježila.

Nakon suza radosnica, na pozornici su otpjevale Sevkin hit ‘Virujen u te’, a emocija je bilo i dan kasnije. Pjevačica je nakon nastupa objavila video susreta uz dirljiv opis.

– Frančeska Beroš je iz Makarske, moja Mia i ona su dvije najbolje cure koje poznajem, a period kad smo nas tri živjele zajedno, jedan je od najljepših u mom životu. Zajedno smo putovale, smijale se, plakale… Frančeska je bila ta koja je stalno pjevala, kao slavuj – napisala je tada na Instagramu.

U društvu Vedrane Vasić, Sonje Dvornik i Antee Šimac uživala je nedavno i Severina na odmoru u St. Tropezu. Podijelila je kako su se zabavljale i plesale, a nije nedostajalo ni smijeha, dobre glazbe, hrane i pića.

Foto: Instagram


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE