Radio BalkanFox

Sofija Vergara je bomba! A tek da vidite njenu nećaku! (FOTO)

Nećaka glumice Sofije Vergare neodoljivo podseća nju, pa mnogi misle da su bliznakinje.

Sofija Vergara i njena nećakinja Klaudija su nedavno uslikane, a izgledale su gotovo identično u plavim farmerkama, crnoj rolki, belim patikama i crnoj torbici koju su obe nosile preko tela. Možda su se dogovorile šta će da obuku kada idu u kupovinu, a možda samo imaju isti ukus kada je moda u pitanju. 

U svakom slučaju, svi su primetili koliko liče jedna na drugu. To je očigledno i na ranijim objavama na društvenim mrežama. 

 

 

Sofija i tridesetogodišnja Klaudija su veoma bliske, pa je glumica na društvenim mrežama u više navrata delila fotografije sa nećakinjom, od izlazaka do porodičnih druženja.

 Klaudija je svoju  tetku pratila na jednom od crvenih tepiha. Inače, ona je ćerka Sofijinog starijeg brata Rafaela, koji je preminuo pre 25 godina.

 

 

Klaudija je priznala da njena slavna tetka često pozajmljuje odeću iz njenog ormana, a jedino što ne može da pozajmi su cipele, zbog razlike u veličini.

 – Ona mi uvek govori – nosi šta hoćeš i nemoj slepo da pratiš trendove. Odeća mora da ti stoji dobro, a trendovi su prolazni i ne stoje uvek svima. Važno je da poznaješ svoje telo –  rekla je Klaudija kada su je pitali koji joj je savet dala Sofija. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Od ovoga će vam kosa rasti kao iz vode! Isprobajte prirodan preparat za brži rast kose

Moda i lepota

Da biste oporavili kosu od leta i raznih uticaja i omogućili joj da brže raste napravite prirodan preparat koji će vam u tome pomoći.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE