Radio BalkanFox

Nataša Ninković umalo da bude Čupka u Porodičnom blagu

Na filmu se prvi put pojavila u ostvarenju „Tri karte za Holivud“, ali je televizijski debi glumica Nataša Ninković imala kao Ruška u seriji „Porodično blago“.

Nataša Ninković, Emisija Sceniranje, Kurir TV
foto: Damir Dervišagić

Ipak, retko ko zna da je umalo ona bila Čupka koju je pred kamerom oživela Mina Lazarević.

– Bilo je dileme oko Čupke. Anči ili Ruška ili Čupka. Mislim da sam napravila pravi izbor. Dobro se snalazim, a drago mi je što i Mina Lazarević vrlo lepo igra Čupku. Ruška je trebalo takva da bude, zapuštena i staromodna. Išli smo na to da ona tako izgleda i da se tako oblači – opisala je Nataša u vreme kad je serija premijerno emitovala i donela joj slavu kod šire publike kraj druga s klase Nebojše Glogovca.

Porodično blago
foto: Printscreen YouTube

„Porodično blago“ napisali su Siniša i Ljiljana Pavić.

Serija je savremena priča o čoveku koji, iz plemenitih pobuda, prekrši zakon, malo, ali dovoljno da postane žrtva apsurdne komedije koju nazivamo životom.

Novac sumnjivo stečen, pa odmah izgubljen, počinje da menja živote i sudbine svih koji čudnim spletom događaja dođu u dodir sa njim.

U priču je upletena velika galerija savremnih likova – srednjoškolaca, studenata, advokata, sudija, direktora, fudbalera, majstora i boksera.

Porodično blago, odavno zakopano, zaboravljeno i uporno traženo, metafora je za izgubljene i zaboravljene porodične i ljudske vrednosti.

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

JEDNA SCENA ĆE OSTATI UREZANA U SEĆANJU! Nataša Ninković o Nebojši Glogovcu: Imala sam frku od njegovog mišljenja, bio je SUROV

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE