Radio BalkanFox

Emili iz „Prijatelja“ nisu voleli

Serija „Prijatelji“ i dan danas, posle skoro 30 godina od završetka, važi za jednu od najpopularnijih, a neke stvari i dalje izlaze u javnost.

Tako je sada reditelj Džejms Burou otkrio da je bilo problema sa jednom glumicom, tačnije sa njenim likom. U pitanju je Helen Baksendajl, koja je tumačila lik Emili, Rosove druge žene. Ona mu je zadavala velike probleme, iako nije dugo bila deo serije, mada je odglumila vrlo važnu ulogu u životu Prijatelja, kao i za sam tok radnje.

Naime, reditelj je otkrio da je bilo teško raditi s Helen jer se „drugi glumci nisu mogli hraniti njenom komičarskom energijom“, a rekao je i da je Helen u ulozi Engleskinje Emili bila „draga, ali ne naročito duhovita“.

– U sitkomima i bilo kojoj vrsti romantične komedije, smeh je jednako važan kao i hemija. Otkrili smo da svaka Rosova nova devojka mora biti duhovita poput Rejčel – izjavio je u svojim memoarima.

Ni Helen Baksendajl nije bila oduševljena ekipom.

Profimedia

Helen Baksendejl danas

–  Svi su bili vrlo ljubazni i profesionalni. Ipak, nikada nismo bili dobri prijatelji – rekla je i dodala da je slavna šestorka bila u sjajnim prijateljskim odnosima, a da je ona bila tek jedna od mnogih gostujućih zvezda koje su se pojavile.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE