Radio BalkanFox

Jelena Karleuša najavila koncert u Beogradu

Jelena Karleuša je tokom proteklog meseca objavila čak dva albuma – “Alfu” i “Omegu”, a potom organizovala i gala promociju gde je najavila brojna iznenađenja za svoje fanove.

Jedno od njih bio je i specijalan događaj, a sada se pevačica oglasila na svom nalogu na Instagramu i otkrila o čemu se radi.

– “Special event”, promo koncert Alfe i Omege. 18.09.2023, Beograd na vodi! Svi ste pozvani, ja častim – poručila je Jelena. 

Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša najavila specijalan koncert

Nema sumnje da Karleuša priprema pravi spektakl koji će ostaviti mnoge bez daha, a pretpostavlja se da će se na tom koncertu naći i Milica Pavlović i Devito, sa kojima pevačica ima duete na novim albumima.

Ona je, inače, najavila na svoj promociji da će ovaj događaj biti održan 8. septembra, ali s obzirom na to da je perfekcionista i da želi da priži najbolje, verovatno je morala da pomeri ceo događaj da bi sve bilo spremno.

24sedam/Goran Sivački

Jelena Karleuša

Podsetimo, Jelena je na nedavno održanoj promociji govorila za 24sedam, te je tada istakla da je i dalje udata žena, s obziorm na to da se stalno spekuliše o njenom odnosu sa Duškom Tošićem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE