Radio BalkanFox

Zvezda Granda zarađuje od Onlifensa

Tamara Taca Radmilović široj javnosti je postala poznata kada se takmičila u “Zvezdama Granda”, a danas ona, pored pevanja, zarađuje od objavljivanja eksplicitnih snimaka i fotografija na “Onlifensu”.

Printscreen/Instagram/malla_taca

Tamara Taca Radmilović

Priznaje da ima onih muškaraca koji je osuđuju na društvenim mrežama zbog toga što reklamira taj profil, čak i na Instagramu joj pišu uvredljive komentare, a s druge strane, ti isti oženjeni muškarci posećuju njen zaključani profil i tamo bez problema razgledaju njene eksplicitne snimke i fotografije.

Ona je čak i delila javno prepiske sa muškarcima koji je vređaju, a onda joj nude da se uda za njih.

Printscreen/Instagram/malla_taca

Tamara Taca Radmilović

– Oženjeni muškarci su se uplašili otkad sam na Instagramu objavila neke poruke koje dobijam. Mnogo više oženjenih je koji mi pišu na sajtu za odrasle na kom imam profil, i baš ti muškarci mi ovih dana pišu i mole me da ništa ne objavljujem šta mi šalju. Ali i ne bih objavila. Neka njihove žene razmišljaju da li ih muževi varaju. To nije moj problem. Ja samo reagujem kada mi neko na društvenim mrežama piše uvredljive komentare, a s druge strane bez problema posećuje moj profil na sajtu za odrasle i tamo razgleda moje intimne snimke i fotografije – rekla je pevačica, piše Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE