Radio BalkanFox

Progovrila o majčinstvu i priznala da sa suprugom radi na PRINOVI!


Soraja Vučelić trenutno boravi u Crnoj Gori sa svojim sinom, Kanom, a sad je govorila o majčinstvu, svom privatnom životu i planovima da proširi porodicu. 

Soraja je prvo otkriča kako provodi dane u Crnoj Gori, a onda se i dotakla budućnosti svog sina i priznala da ne planira da ga medijski eksponira, kao ni izabranika. 

Dosli smo da ga upoznam sa braćom i sestrama. On uživa. Jako je porastao, jako je napredan i mogu da se pohvalim. U Bodrumu smo uživali, ovde su prevelike gužve. Moj sin nikad neće postati poznat, ja ne volim da se eksponira, ni svog izabranika, ni sina ne bih eksponirala. Moja popularnost pripada prošlosti. Kan je dete za poželeti, život mi se promenio zbog njega, sada je on prioritet. Radimo na proširenju porodice, jedva čekamo da on dobije pojačanje. Sad sam totalno spremna za to. On mnogo voli decu – govorila je Soraja u emisiji „Premijera“. 

Ona je progovorila i o situaciji kad je bila privedena, nakon što je vozila u alkoholisanom stanju. 

Moja greška, svakom može da se desi. Bilo je jedan promil, to je dve čaše pića. Ne treba voziti kada se popije. I pre nego što sam izašla na slobodu mnogo se pisalo o tome, i više nego što je trebalo – priznala je ona. 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE