Radio BalkanFox

TRANSRODNA TIKTOKERKA SE OGLASILA – Nakon što je zadrugar u "Eliti" priznao da su bili intimni, otkrila detalje njihovog odnosa!

Foto: Srbija Danas

Ovo mnogi nisu očekivali!

Transrodna tiktokerka i bivša cimerka tragično nastradale Noe Milivojev, Ana Marija Pavlović oglasila se za medije i potvrdila aferu sa aktuelnim takmičarem Danijelom Dujkovićem.

Ona tvrdi da su bili intimni pred njegov ulazak, ali je isto tako istakla i da su odnos hteli da podignu na viši nivo.

– Mi smo pre njegovog ulaska planirali da pokušamo da uđemo u vezu, krili smo od svih, dopisivali smo se stalno i viđali često. Više puta smo bili intimni, ali nisam htela da otkrivam nikome, međutim, on se sada sam izlanuo u programu i priznao sve – otkrila je Ana Marija, pa ispričala kako će kada uđe u rijaliti biti sa njim pred kamerama.

Ana Marija Pavlović

Ana Marija Pavlović

Foto: Srbija Danas

Podsetimo, Danijel Dujković je danas ušao u sukob sa rijaliti cimerom Urošem Stanićem i tom prilikom je optužen da je imao aferu sa pomenutom Anom Marijom koja je transorodna, što je on na kraju pod naletom besa i priznao.

Mnoge je iznenadilo njegovo priznanje, s obzirom da je on sveže razveden, a mnogi cimeri sumnjaju da nema problem da se upusti u romansu sa istim polom.

BONUS VIDEO Pogledajte ekskluzivni intervju sa Dalilom Dragojević uoči početka "Elite"

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE