Radio BalkanFox

Ana Marija priznala da je bila sa Danijelom Dujkovićem

OGLASILA SE TRANS ANA MARIJA NAKON ŠTO JE FUDBALER PRIZNAO DA SU BILI INTIMNI! Otkrila da su hteli i vezu, imali više puta AKCIJU

Ana Marija Pavlović i Danijel Dujković, Foto: Privatna Arhiva, Kurir

Ana Marija Pavlović, transrodna tiktokerka i bivša cimerka tragično nastradale Noe Milivojev, oglasila se za medije i potvrdila aferu sa aktuelnim takmičarem Danijelom Dujkovićem, te priznala da su bili intimni pred njegov ulazak, ali isto tako istakla da su odnos hteli da podignu na viši nivo.

– Mi smo pre njegovog ulaska planirali da pokušamo da uđemo u vezu, krili smo od svih, dopisivali smo se stalno i viđali često. Više puta smo bili intimni, ali nisam htela da otkrivam nikome, međutim, on se sada sam izlanuo u programu i priznao sve. – otkrila je Ana Marija pa ispričala kako će kada uđe u rijaliti biti sa njim pred kamerama.

Ana Marija priznala da je bila sa Danijelom Dujkovićem
Ana Marija priznala da je bila sa Danijelom Dujkovićemfoto: Printscreen

Podsećanja radi, Danijel Dujković je danas ušao u sukob sa rijaliti cimerom Urošem Stanićem i tom prilikom je optužen da je imao aferu sa pomenutom Anom Marijom koja je transorodna, što je on na kraju pod naletom besa i priznao, te dodao da joj se prvi javio, te je prebacio cimeru da „bolje zadovoljava od njega“.

Mnoge je iznenadilo Danijelovo priznanje, s obzirom da je on sveže razveden, a mnogi cimeri sumnjaju da nema problem da se upusti u romansu sa istim polom.

Ana Marija priznala da je bila sa Danijelom Dujkovićem
Ana Marija priznala da je bila sa Danijelom Dujkovićemfoto: Kurir

Kurir.rs / Alo

Bonus video:

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE