Radio BalkanFox

Belo-srebrni autfit Megan Markl na koncertu R’n’B dive Bijonse

Supruga princa Harija ostavila je sjajan utisak najnovijom odevnom kombinacijom, koju je odabrala u skladu s pozivom R’n’B dive

megan markl uvek oduševi stilom
megan markl uvek oduševi stilomfoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, bili su među poznatim ličnostima koje su viđene na koncertu R’n’B dive Bijonse u Kaliforniji, održanom u okviru njene svetske turneje Renaissance.


Iako je na prvim fotografijama koje su se pojavile u javnosti delovalo kao da se Hari prilično dosađivao, kasnije su isplivali snimci na kojima princ pleše sa suprugom.


Međutim, u slučaju Megan nema dileme – ovo je za nju bio provod života, a vojvotkinja se svojski potrudila da ostavi utisak stilom.

 

Budući da je Bijonse pozvala sve svoje fanove da na njene koncerte dođu odeveni u srebrnu boju, dominantnu u estetici njenog najnovijeg albuma Renaissance, Megan ju je poslušala.

Okružićemo se ljudskom svetlucavom disko kuglom svake noći. Svi, održavajte radost jedni drugih! – poručila je nedavno Bijonse.


Supruga princa Harija odabrala je za ovu priliku jednostavnu belu majicu bez rukava i pencil suknju brenda SPRWMN, čija cena iznosi 405 dolara. U pitanju je svetlucavi model sive boje koji ističe njenu vitku figuru i u skladu je za zahtevom muzičke dive, a suknja je, iako pripijena, vrlo komotna, pa je Megan plesala cele večeri.


Vojvotkinja je uz to ponela belo-srebrne sandale modne kuće Aquazarra, za koje je izdvojila 1.450 dolara.

 

 

BONUS VIDEO

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE