Radio BalkanFox

Melkior Bašić iz ‘Masterchefa’ prisjetio se kako je upoznao suprugu: ‘To je čista romantika’

Chef Melkior Bašić publici je poznat iz Masterchefa, omiljene kulinarske emisije koja se ubrzo vraća na male ekrane. Melkior je za Showbuzz otkrio da se raduje novoj sezoni te se prisjetio prvog susreta sa svojom suprugom Andrejom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

– Kreće još jedna sezona, nama treća. Očekujemo isto što i svake godine. Da su kandidati iskreni, da vole kuhati, da imaju ljubav prema tome, da imaju strast, naravno da je tu i hladna glava kako bi im bilo lakše u Masterchefu – savjetuje. 

Zagreb: Održana humanitarna ve?er za pomo? 12-godišnjem Franji

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Melkior je kontakt s brojnim natjecateljima održao i nakon završetka emisije, pa se tako redovito čuje s Ivanom Temšićem i Majom Šabić, kandidatima koji su se ‘bacili’ u profesionalne kulinarske vode.

– Nije da se čujem s njima k’o sa ženom, svaki dan. Ali tu i tamo se čujemo porukama i nešto prokomentiramo – našalio se. 

Zagreb: Melkior Bašić, član žirija u kulinarskom showu "Masterchef"

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/ilustracija

A Melkior je u sretnom braku sa svojom suprugom te je otkrio kako su se upoznali. 

– Upoznao sam je na Jarunu ispred Fast fooda. Bila je gladna i podijelili smo taksi. Prišao sam da podijelimo taksi, ali je rekla “Pusti me, gladna sam, ne mogu sad pričati“ i to je meni bilo simpatično i pustio sam je da pojede. Kad je pojela, ja sam opet prišao i opet sam je pitao i drugi put je prošlo. Ostatak naše priče je čista romantika – prisjetio se chef. 

On i Andreja navikli su se na to da je Melkior danas poznato lice te im nekada prilaze ljudi i traže fotografiju. 

– Doma sam i dalje Melkior, onaj koji je bio i prije Masterchefa. Trebali smo se jedino priviknuti da nam netko tu i tamo može prići na cesti i pitati za sliku pa nas je to malo znalo u početku iznenaditi – priča Melkior. 


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE