Radio BalkanFox

Ovo je sedam novih učesnika Elite

Čak 56 učesnika uselilo se na velelepno imanje u Šimanovcima, međutim navodno će u rijaliti uskoro ući i neki poznati bivši rijaliti učesnici i boriće se za prvi nagradu od 100.000 evra, dok će se i drugoplasirani i trećeplasirani opariti.

Među imenima koja su se našla na imanju su i ona velika poput Miljane Kulić, Mensura Ajdarpašića, Milene Kačavende, Marka Đedovića, Marka Janjuševića Janjuša, Nenada Macanovića Bebice, Teodore Radoičić i mnogih drugih. No, čini se da se čuvaju i veliki rijaliti veterani za kasnije dane.

Naime, na Instagramu u okviru jedne fan stranice „Elite“ isplivao je spisak učesnika koje produkcija rijalitija navodno čuva u strogoj tajnosti.

Elita, Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić

Kako su naveli u pomenutoj objavi, deo „Elite“ bi navodno trebalo da postanu i Stanija Dobrojević, koja je već glavna tema u Beloj kući, jer je optužena da je rasturila brak i ukrala supruga starlete i nove učesnice Anele Ahmić.

Stanija, inače, već izvesno vreme uživa u ljubavi sa svojom novom jačom polovinom, koju je vešto krila od očiju javnosti, da bi se na kraju ispostavilo da se navodno radi o milioneru Asminu Durdžiću.

Stanija Dobrojević
foto: Instagram, Printscreen:instagram/ANELI_HANCY

Kako se dalje navodi, na imanje u Šimanovcima bi trebalo da se useli i Marko Osmakčić, koji je tokom pete sezone „Zadruge“ zajedno sa svojom porodicom uspešno lažirao smrt oca Franja Osmakčića, i to samo kako bi pobegao iz rijalitija.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Navodno, u „Elitu“ će ući i pobednik pete sezone „Zadruge“, Dejan Dragojević, kao i prošlegodišnja drugoplasirana učesnica Ana Ćurčić, zatim Fran Pujas, Lazar Čolić Zola.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen/Instagram

Na svačije iznenađenje, starleta i pevačica Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, koja se proslavila učešćem u rijalitiju „Parovi“, a zatim i prvoj sezoni „Zadruge“, gde je osvojila sedmo mesto.

Maca Diskrecija
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/srbija danas

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE