Radio BalkanFox

Marko Bulat o stanju supruge: Kičma joj je propala

Fotografija Marije Bulat u invalidskim kolicima uznemirila je mnoge koji su se zapitali šta se dešava sa suprugom Marka Bulata, te je pevač u teškom trenutku otvorio dušu i ispričao sa čime se suočava.

On je rekao da Marija ima oboljenje kičme, te svakodnevno ide na terapije, a njeno stanje ga je, priznaje, veoma uplašilo. Marija već godinama ima kardiovaskularne probleme, te je često u bolnici, a nakon njenih emotivnih reči upućenih Marku, on je ispričao kako se ona sada oseća.

Instagram printscreen/marija_bulat

Marija Bulat

– Fotografija u invalidskim kolicima je iz vremena kada je bila na magnetnoj rezonanci. Tada smo i saznali sa kakvim se problemom suočava. Ona prolazi kroz težak period koji dugo traje. Njeno zdravlje nije dobro, a na toj slici se odražava njeno stanje. Već sada u pola 10 je budim i idemo na terapiju – istakao je pevač, pa dodao na kakve terapije ide.

Razmatra se operacija

– Ona je od ranog jutra teško. Marija ima 16 diskus hernija, a pršljenovi su joj naprsli na tri mesta. Sve se to dešava zbog degenerativnih promena na kičmi. Ima skoliozu i kifozu. Sada ide na te struje i lasere da bi se njeno telo regenerisalo. Dve nedelje mora na terapiju, na obezboljavanje. Više je nego ozbiljno jer je u ogromnim bolovima. Terapije na koje odlazi su jako mučne. Kada završi sa time videće se da li će morati na operaciju. O tome razmatra tim lekara koji pomno prati njenu situaciju. Mojoj ženi je sa 37 godina kičma potpuno propala. Situacija je mnogo nezgodna – zaključuje Bulat za Informer.

24sedam/Danica Božović

Marija Bulat

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE