Radio BalkanFox

Kako pravilno držati olovku?

Učiteljica Klaris Krendol pokazala je na društvenim mrežama korisnu metodu kako decu jednostavno naučiti da pravilno drže olovku. Savet je i te kako koristan i stiže u pravo vreme, sa početkom nove školske godine. Za trik koji je ona pokazala trebaju vam olovka i nalepnica.

„Ovo je najbolji način koji sam pronašla da bih decu naučila kako da pravilno drže olovku. Kupim set nalepnica u obliku zvezdica i zalepim ih tamo gde deca stavljaju prste na olovku. Zatim im kažem da pronađu svoju zvezdu, a oni stave palac na nju. Tada im pokažem kako da stisnu olovku i svi imaju pravilan zahvat“, objasnila je učiteljica.

Video je postao popularan i među roditeljima i među njenim kolegama. Da li ste vi znali za ovak trik? Pitamo vas i kako vi svoje đake prvake učite ovim ili sličnim stvarima neophodnim za učenje?

Komentari na viralni snimak na Tiktoku glae: „Odlična metoda“, „Sjajna ideja, hvala“, „Primeniću ovo čim počnu predavanja“, piše Indeks hr.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:30

NIKO NEMA OVAKVU KOLEKCIJU! Deka iz Sente ima NAJNEOBIČNIJI HOBI – sakupio čak 10.000 olovaka iz celog sveta (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE