Radio BalkanFox

OTKRIVENA VELIKA TAJNA SERIJE „BOLJI ŽIVOT“ Ovu grešku niko nije primetio, a mogla je da zaustavi snimanje


Kako se navodi na stranici „Dnevna doza prosečnog advokata”, Violeta, Gu*a i Slobodan nije trebalo da prihvate nasledstvo, pa bi sva imovina pripala njihovom ocu Gigiju. Ali tada ne bi bilo ni serije Siniša Pavić je napravio ogromnu grešku u seriji „Bolji život“, tvrdi Fejsbuk stranica „Dnevna doza prosečnog advokata“.

Naime, kako se navodi na toj fejsbuk stranici, kada je Gigina sestra ostavila testament kojim je Giginu decu (Violetu, Guzu i Slobodana) označila za svoje naslednike, postavljajući im teške uslove koje prvo moraju da ispune da bi bili proglašeni naslednicima (Violeta je trebalo da se uda, Guza nađe posao, Slobodan završi razred sa veoma dobrim uspehom– što je suštinski zaplet serije), nije trebalo ići putem ispunjavanja tih postavljenih uslova, već naslednici jednostavno nisu trebali prihvati nasledstvo.

„Giga bi tada sve nasledio kao jedini zakonski naslednik svoje sestre. Pa bi Popadići odmah uzeli pare, platili bi Macolin spomenik (i ispunili narudžbu) i ne bi bilo serije. Postavlja se onda pitanje zašto advokat Radujković nije krenuo u tom pravcu, već je Gigi rekao da u testamentu nema rupe“, navodi se na stranici.

Kultna serija „Bolji život“ jedna je od najgledanijih serija u bivšoj državi. Uspone i padove porodice Popadić od 1987. do 1991. pratili su milioni gledalaca. Glumačka ekipa je bila vrhunska, pored poznatih srpskih glumaca, u seriji su igrali i hrvatski, slovenački i crnogorski umetnici.

Malo je poznato da je među njima trebalo da bude i jedna od tada najpoznatijih glumica Ena Begović. Ena je trebalo da igra Popadićevu ćerku Violetu.

„Išla je od projekta do projekta, a u Boljem životu sigurno nije mogla da glumi jer je imala obaveze u pozorištu. Te godine je igrala u predstavi Skup Marina Držića na Dubrovačkim letnjim igrama, a zajedno smo pripremili predstavu Vještica iz Grčke po tekstu Marije Jurić Zagorke“, rekla je tada Enina sestra Mia. Uloga je na kraju pripala Lidiji Vukičević, čiju je karijeru obeležila Violeta.

 




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE