Radio BalkanFox

Hrvatska glumica Ema Mur oduševila je u Veneciji: Na crveni tepih došla s mužem, otkrila da stiže prinova

Čakovčanka Ema Mur (28) došla je u pratnji supruga Sandra Mura (33) u Veneciju gdje je na filmskog festivalu prikazan film ‘The Palace’ Romana Polanskog, u kojem je i ona glumila. Glavne uloge imaju Mickey Rourke, Fanny Ardant i John Cleese. 

Mur je na Instagramu objavila fotografije, a na njima se vidi i kako ona i suprug očekuju prinovu. Ema je nosila crnu asimetričnu haljinu dizajnera Francesca Murana, a prorez je dodatno naglasio trudnički trbuh. 

80th Venice Film Festival 2023, Red carpet “Kineo Award”

Foto: Alberto Terenghi / ipa-agency.net

– Iskreno, nikada nisam sanjala da ću jednog dana slaviti premijeru svog filma na Venecijanskom filmskom festivalu. Film ‘The Palace’ Romana Polanskog je zaista bio nevjerojatan projekt i htjela bih zahvaliti produkciji, glumcima i nevjerojatnim agentima koji su pridonijeli ovome – napisala je Ema na Instagramu, a onda spomenula i supruga. 

– Mogućnost da podijelim ovaj trenutak s mojim suprugom je ono što je učinilo cijelu noć savršenom, potpunom i čarobnom. Volim te i hvala ti što si uvijek uz mene – poručila je. 

80th Venice Film Festival 2023, Red carpet “Kineo Award”

Foto: Alberto Terenghi / ipa-agency.net

Par se vjenčao u tajnosti u veljači ove godine, a Ema je potvrdila da se udala kada je na Instagramu promijenila prezime u Mur. 

Sandro Mur (33) je poduzetnik i vlasnik tvrtke Bellabeat, a u javnosti je bio poznat i kao bivši dečko radijske voditeljice Ivane Mišerić. 


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE