Radio BalkanFox

Ostalo mu 7 dana života

Zdravstveno stanje pevača Stiva Harvela veoma je loše, a strani mediji prenose da je reč o njegovim poslednjim danima života.

On se godinama borio sa bolešću, a njegov menadžer Robert Hejz sada je potvrdio da mu je ostalo još oko nedelju dana života. Nekadašnjem frontmenu grupe „Smash Mouth“ otkazuje jetra, nakon što je godinama konzumirao alkohol. Njegova bolest nalazi se u poslednjem stadijumu, te se porodica nakon njegovog nedavnog bolničkog lečenja oprašta od njega.

– Moj jedini dodatni komentar je da se nadamo da će ljudi poštovati Stiva i privatnost njegove porodice tokom ovog teškog vremena – rekao je Hejz.

Stivovi najbliži su sve vreme uz njega tokom kućnog lečenja poslednja tri dana, dok verenica najviše brine o njemu.

Profimedia

Stiv Harvel

Ova vest pristiže skoro dve godine nakon zabrinjavajućeg incidenta kada se Harvel pojavio dezorijentisan na nastupu, kada je nerazgovetno pričao i vikao na publiku. Ubrzo nakon tog događaja pevač je najavio da odlazi u penziju.

U to vreme izvori bliski Stivu rekli su da se on bori sa nizom zdravstvenih problema, uključujući kardiomiopatiju, bolest srčanog mišića, zastoja srca i Vernikeovu encefalopatiju. Spomenuto je tada i da je navodno zavistan od narkotika, piše TMZ.

Stiv Harvel ima 56 godina. „Smash Mouth“ ima niz hitova sa početka 2000. poput numera „All Star,“ „I’m a Believer“ i „Shrek“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE