Radio BalkanFox

Bojana Gregorić Vejzović slikala se s mamom: ‘Prije je ona meni radila štrudle, a sad ja njoj!’

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (51) podijelila je nasmijanu fotografiju s majkom Božidarkom Frajt (82), također poznatom kazališnom i televizijskom glumicom. 

– Prije je ona radila štrudle meni, a sada ja radim njoj. Kako ide vaša nedjelja? – napisala je Bojana uz fotografiju na kojoj se ona i majka voze u autu. 

Obje su se smijale od uha do uha, a na sljedećoj je fotografiji glumica pokazala kako su joj ispale štrudle. 

Mnoge je njezine pratitelje oduševila fotografija s majkom, a starije su se generacije odmah prisjetile Božičinih glumačkih dana. 

Foto: Privatni album

– Kako je tvoja mama bila lijepa i draga. Mnogo sam je voljela gledati. Sjećam se Užičke Republike. Nek vam je živa i zdrava još puno godina – napisala joj je obožavateljica. 

Božidarka je svojevremeno slovila za jednu od najljepših hrvatskih glumica. Bojana je jednom prilikom na Instagramu objavila i njezinu fotografiju iz mladosti, a tada su mnogi primijetili i sličnost između majke i kćeri.

– Bila je samohrana majka od svoje 34-te godine; s dvoje djece, samostalni umjetnik. Pamtim period kada pet godina nije imala posao,a mi smo i dalje bili mala nasmijana obitelj…ne moram vam dalje ništa objašnjavati – napisala je ranije uz majčinu staru fotografiju. 


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE