Radio BalkanFox

Kejt Bekinsejl u izazovnom izdanju na crvenom tepihz u Veneciji

ZAKOPČANA DO GRLA A SVE NA NJOJ SEVA! Kraljica skandala, koja uvek izaziva stajlingom, U ŠOK KREACIJI na crvenom tepihu u Veneciji

Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica koja je poslednjih godina sve češće u centru pažnje zbog (po mnogima) preterano izazvnih stajlinga, ali i veza sa dosta mlađim muškarcima – Kejt Bekinsejl (50), pojavila se na svečanosti humanitarnog karaktera u Veneciji, čuvenoj amFAR Gali (American Foundation for AIDS Research) u garderobi koja je sve prisutne ostavila bez daha.

Izgleda brutalno dobro

Čak i oni koji su od Kejt očekivali još jedno skandalozno izdanje ipak su bili zapanjeni stajlingom na crvenom tepihu. Britanska glumica prošetala je u zlatnom trikou koji je otkrivao pozamašan deo grudi, prekrivena samo prozirnim crnim plaštom (sa zlatim detaljima) ispod koga naziralo njeno vitko i zategnuto telo.

Kejt Bekinsejl
foto: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono što je posebno privuklo pažnju je obuća atraktivne glumice. Bekinsejl je samouvereno hodala crvenim tepihom u metalik zlatnim sandalama sa vrtoglavom platformom i šokantnim štiklama visine 15 cm!

Na istoj ovoj gala večeri se pojavila i pevačica Rita Ora u ništa manje skandaloznom izdanju, a mnogi su čak komentarisali kako su se slično obukle – u trikoe i prozirne ogrtače…

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE