Radio BalkanFox

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON VESTI O RAZVODU! Ana Radulović progovorila o mešanju treće osobe u njen brak – ovo je prava istina!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Stavila tačku na nagađanja!

U domaćim medijima se pojavila vest da se voditeljka „Zadruge“, Ana Radulović, navodno razvodi od svog supruga Mirčeta Radulovića

Ana je u svakom intervjuu kada su je novinari upitali da li ima probleme u braku, govorila da je među njima sve u najboljem redu i da joj je on najveća podrška u životu. 

Ana Radulović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Iako Ana ne deli često zajedničke fotografije na društvenim mrežama, često je možemo videti u zagrljaju svog supruga na nekim javnim događajima. 

U domaćim medijima se pojavila vest da su prijatelji ovog estradnog para otkrili da se Ana i Mirče navodno razvode i da je u sve upletena i treća osoba. 

Ana Radulović

Ana Radulović

Foto: Srbija Danas

- Mirče mi je rekao da se razvode i da je ipak u pitanju treća osoba. Nije hteo da ulazi u detalje - priča izvor za "Skandal".

Ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala Anu, a ona nam je demantovala ove navode i istakla da Mirče i ona uživaju u ljubavi:

Navodi naravno nisu tačni. Reći ću samo jedno, ono što je sigurno jeste da ovako nešto moje kolege novinari sigurno ne bi saznali od trećih izvora već od mene - rekla nam je Ana. 

Ekskluzivnu ispovest Marka Đedovića o honoraru, razgovoru sa Milicom Mitrović, posebnim uslovima, specijalnim zadacima i povlasticama u "Eliti" saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE