Radio BalkanFox

DALILA STIŽE U ŠIMANOVCE! Haos pred prvu žurku u ELITI, a zbog OVOGA se Staniji ne piše dobro!

Počela je nova televizijska sezona na televiziji Pink, a nakon spektakularnog otvaranja rijalitija „Elita“, gledaoce ove televizije sutra očekuje turbulentna noć. Naime, sutra se direktno iz Šimanovaca emituju prvo izdanje emisije „Amidži šou“, a nakon ovoga publiku „Elite“ čeka i prva žurka u ovoj sezoni.

Foto: Republika.rs

Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić okupiće najaktuelnije goste, a najava je objavljena na zvaničnom Instagram profilu ove emisije. U Šimanovce stižu bivša zadrugarka Dalila Dragojević, koja postaje Pinkova voditeljka, reper Nenad Aleksić Ša, koji će se uskoro razvesti od svoje supruge Vanje, trudna Luna Đogani, kao i starleta Stanija Dobrojević, koju je takmičarka „Elite“ Aneli Ahmić optužila da joj je ukrala supruga.

Sa njima će se u emisiji naći i Miki Đuričić, koji čeka drugo dete, skandalozni i oženjeni reper Dragomir Despić Desingerica, kog spajaju sa Majom Marinković. U emisiju stižu i Katarina i Darko Lazić, koji su prošle nedelje stali na ludi kamen, Darkova kuma Andreana Čekić, kao i pevačica Rada Manojlović, koja je nedavno izbacila pesmu.

Ono što je sigurno je da će emisija biti puna burnih dešavanja, kao i da će se raskrinkati mnoge stvari. Posebno će biti zanimljivo pratiti susret Stanije i Dalile, koje su ratovale u „Zadruzi 6“ nakon što je Dragojevićka optužila svog tadašnjeg supruga Dejana da se muva sa starletom.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE