Radio BalkanFox

Objavljene glasovne poruke koje je Ana Ćurčić slala Marku Janjuševiću Janjušu

Aleksandra Vučičević

|

Novopečeni zadrugar Marko Đedović je u toku današnjeg dana izneo niz skandaloznih optužbi na račun nekadašnje učesnice rijaliti šou-programa „Zadruga“ Ane Ćurčić, uz isticanje da će izlaziti jedan po jedan dokaz za njegove tvrdnje u slučaju da ona pokuša da ih demantuje.

Marko Đedović, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Ringier/Zadruga/TV Blic)
Marko Đedović, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Ringier/Zadruga/TV Blic) • Zadruga Official, Blic TV / Ringier

Između ostalog, Marko je pobio Aninu priču da se nikada nije kockala, te da se uopšte ne razume u kocku, odnosno da je njen bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić izgubio novac za stan upravo kockajući se.

Marko Đedović (Foto: Ringier)
Marko Đedović (Foto: Ringier)

Đedović je u toku današnjeg dana na imanju u Šimanovcima ispričao kako je došao u posed glasovnih poruka na kojima se sasvim jasno i glasno čuje kako Ćurčićeva daje upute Marku Janjuševiću Janjušu kako da se obogate uz pomoć kocke, pri čemu koristi žargon koji samo okoreli kockari razumeju.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Ubrzo zatim je na društvenim mrežama osvanuo sporni snimak koji možete poslušati u nastavku i sami doneti sud da li je ono što Marko priča istina ili su sporne glasovne poruke istrgnute iz konteksta.

Šta je, sa druge strane, Marko Đedović još ispričao o Ani Ćurčić pogledajte u odvojenom tekstu: TABLET ANE ĆURČIĆ ČUVA TAJNU ZADRUGE 5: „Zvezdan je trebalo da zavede Dalilu dok Dejan pati…“




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE