Radio BalkanFox

MAJKA JOJ JE PREMINULA DESET DANA NAKON POROĐAJA! Tužna sudbina bivše rijaliti učesnice


Influenserka i bivša rijaliti učesnica Nađa Erić imala je teško detinjstvo. Njena majka je preminula samo deset dana nakon porođaja, što je uticalo na njenog oca, koji je svog oca izgubio tri meseca pre ovoga.

Komplikacija se desila par dana nakon porođaja. Zaboravili su da joj izvade posteljicu. Naravno, to je krucijalna stvar, ne može to da se zaboravi, ali se eto dogodilo. Sepsa je nastala posle nekoliko dana, upala je u komu i umrla nakon deset dana od mog rođenja – otkrila je ona u emisiji „Preživeli“.

Dospela sam u ruke maminih roditelja. Tata je bio tu, ali se sklonio sa strane da sabere misli, jer je njemu tri meseca pre moje majke, preminuo otac. Nije mu uopšte bilo lako. Odrastam kod babe, dede, bili su tu tetka i teča – objasnila je ona.

Nađa je istakla da niko nije odgovarao za smrt njene majke.

Moja baba je htela da pokrene nešto, ali tetka to nije dala. Ne želim da pričam, jer nemam informacije. Znam da je bilo u svim novinama i da je bilo na naslovnoj strani, kao ozbiljna i velika potresna priča, ali znam da niko nije pravno odgovarao – rekla je influenserka.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE