Radio BalkanFox

Cher je otkrila tajnu mladolikog izgleda: Nikad se neću ošišati ni skratiti svoju kosu, a tu su i geni

Američka glumica i pjevačica Cher (77) približava se osmom desetljeću, a oduševljava svojim mladenačkim izgledom. Ne staje ni s karijerom – želja joj je novi album i svjetska turneja. U gostovanju na ‘Good Morning Britain’ podijelila je koja je tajna njenog izgleda. 

CFDA Fashion Awards in Manhattan, New York City

Foto: Andrew Kelly/REUTERS

Pjevačica je priznala da ne može vjerovati da će uskoro napuniti 80 godina i podijelila što joj nikako nije u planu. Rekla je da ‘nikada ne bi skratila kosu ili prestala nositi traperice’. To je posebno iznenadilo voditeljicu koja se, s 52 godine, nedavno ošišala, prenosi Daily Mail.

– Sjećam se kad smo moja prijateljica Paulette i ja razgovarale o tome kada ćemo se ošišati i prestati nositi traperice. Ne mogu vjerovati da ću uskoro napuniti 80, i ranije nego što to želim. I dalje ću nastaviti nositi traperice i uvijek ću imati dugu kosu – objasnila je pjevačica. 

Oscars Awards Ceremony, Los Angeles, America - 1988

Foto: Profimedia/Pool

Ranije je govorila o tome kako se brine za svoje tijelo, da nikad nije pila, pušila, niti se drogirala. Redovito vježba, ali je priznala i da je imala i neke kozmetičke zahvate. Dodala je da su ipak, iznad svega, zaslužni geni. 

– Geni u mojoj obitelji su prilično nevjerojatni. Ne znam je li te to što se ne osjećaš starom, čini mlađom. Idem ukorak s trendovima i imam puno mladih prijatelja. Iskreno, ne pokušavam se osjećati mlado, ne pokušavam biti mlada, ja sam ono što jesam, što god to značilo – zaključila je Cher. 

Versace Fall-Winter 2023 collection fashion show in Los Angeles

Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

Popularna pjevačica s pokojnim bivšim suprugom Sonnyjem Bonom ima sina Chaza Bona (53), a s pjevačem Greggom Allmanom, koji je preminuo 2017., ima sina Elijaha Bluea Allmana (46). Nedavno je rekla da sad ipak više uživa u društvu mlađih muškaraca. 


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE