Radio BalkanFox

Dok je princeza na lečenju, ljubavnica kolo vodi

DOK JE PRINCEZA NA LEČENJU, LJUBAVNICA KOLO VODI: Bivša ljubav Alberta od Monaka vratila se IZ SENKE u najkritičnijem momentu FOTO

Foto: Andy Barnes / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nikol Kost upoznala je Alberta II od Monaka 1997. u avionu. Njihova sedmogodišnja ljubav bila je najstrože čuvana tajna, sve dok se 2004. nije rodio njihov sin Aleksander. Ona se u poslednje vreme sve češće pojavljuje pored sina Grejs Keli dok je njegova supruga princeza Šarlin na lečenju u Švajcarskoj.

Mnogi nisu znali za vezu Alberta II od Monaka i Nikol Kost iako su se oboje – doduše odvojeno, pojavljivali na javnim događajima. Ta romansa bila je nepoznanica i za neke njegove prijatelje. Čak i nakon što se saznalo za tu vezu, ona se držali po strani- donedavno kada je zajedno sa princom od Monaka proslavila 20. rođendan njihovog sina, na toj proslavi bila je i Jasmin Grimaldi, njegova vanbračna ćerka i njeni sinovi iz prvog braka.

Ona je svoj povratak najavila i dolaskom na važan događaj pre nego što je princeza otišla na lečenje u Švajcarskoj. Nikol je bila i na 74. godišnjem balu Crvenog krsta u Monaku, kada se umalo nije srela sa Albertom i Šarlin. „Crvena, moja omiljena boja“, oglasila se na mrežama iz svečane dvorane. Bivša stjuardesa bila je i na proslavi Fondacije „Albert od Monaka“ u aprilu u Monte Karlu, piše Daily mail.

Nikol i Šarlin nisu nikada bile u dobrim odnosima, ona je nedavno iskazala određeno saoećanje zbog problema princeze, ali joj navodno nije oprostila što je 2011. na svojoj svadbi sa Albertom prepustila osoblju brigu o njenom sinu Aleksandru koji je fotografisan kako sedi u krili pomoćnika palate.

princeza Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

Nikol Kost nije bila ranije bliska sa Albertom kome je zamerala da ne brine o njihovom sinu, a sada ima samo reči hvale o njemu, čestitala mu je javno rođendan: „Srećan rođendan, Alberte. Svet će te prepoznati kao odanog, dostojanstvenog vladara“. Objavila je i snimak na kojem je sa njim, sinom i Jasmin. Video je nstao u Njujorku. Neko će reći da koristi odustvo princeze Šarlin koja u Monako dolazi samo zbog službenih dužnosti.

Albert je ranije napomenuo da nema krize u njegovom braku sa Šarlin sa kojom ima dvoje dece, međutim glasine o bračnim problemima ne jenjavaju.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:41

Neobična veridba, stigao princ na belom konju

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE