Radio BalkanFox

Prisila Prisli na premijeri filma „Prisila“ na Mostri 2023.

Prvi put nakon što joj je ćerka umrla, Prisila Prisli se pojavila na crvenom tepihu

prisila prisli na premijeri 'svog' filma
prisila prisli na premijeri „svog“ filmafoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakončitave nedelje defilea po crvenom tepihu Mostre, u ponedeljak je usledila premijera filma koji je svojevrsni omaž preminulom kralju rokenrola, Elvisu Prisliju.

 

Ipak, film nije posvećen samo Elvisu, već je nazvan po njegovoj ženi: „Prisila“, a bavi se njihovim više nego turbulentnim životima.

 

Baš kao i ElvisPrisila Prisli je bila poznata i slavna, a našla se na VIP listi gostiju koji su među prvima odgledali film. Ona je rado stigla u Veneciju kako bi odgledala film koji je po njoj dobio ime i koji je, maltene, inspirisala.

 

Prisila Prisli je u stilu velike holivudske dive stigla među prvima na Mostru, kao i zvezde filma, Kejli Spejni i Džejkob Elordi, koji tumače Prisilu i Elvisa, bračni par iz druge polovine dvadesetog veka.

 

78-godišnja Prisila Prisli na crveni tepih je stigla po prvi put nakon što je preminula njena ćerka Lisa Mari, u januar ove godine. 

 

prisila prisli birala je crnu kombinaciju za premijeru 'prisile'
prisila prisli birala je crnu kombinaciju za premijeru „prisile“foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Od nje je Veneciji zastao dah, a nosila je komplet od crnog satena, koji se sastojao od bluze s okovratnikom sa cirkonima i karnerima, kao i providnim rukavima, i crnih pantalona. Na nogama je nosila klasične crne cipele, kao i crnu torbu.

 

 

Crna boja verovatno ima simboliku, s obzirom na to da je ona majka koja je izgubila dete pre samo nekoliko meseci.

 

S druge strane, crna boja je primer klasike i stila, a Prisila, koja uskoro ulazi u devetu deceniju života, svakako želi biti primer toga.

 

film 'prisila', posvećen prisli prisli, režirala je sofija kopola i odmah je privukao veliku pažnju
film „prisila“, posvećen prisli prisli, režirala je sofija kopola i odmah je privukao veliku pažnjufoto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, film je režirala Sofija Kopola, ćerka Frensisa Forda Kopolea pored nje, veliku pažnju je privukla Kejli Spejni, koja je odglumila Prisilu.

 

 

Bonus video

Premijera filma Mala sirena

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE