Radio BalkanFox

Jelena Karleuša uputila brutalan savet kolegama sa estrade

Jelena Karleuša uputila je poslovni savet svojim kolegama sa estrade nakon što je u periodu od nedelju dana objavila dva hit albuma.

Pevačica je na svom Instagram profilu istakla da smatra da je za njih najbolje da u nekoliko narednih godina ništa ne snimaju „jer će ispasti smešni“.

Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva

Ako se uzme u obzir da su na oba albuma sve pesme hitovi (a to je 19 pesama) i da je moj vizuelni i modni uticaj i inovacija teško nadmašiva kategorija, nisam sigurna da u narednih nekoliko godina neko treba da snimi album i da se slika za isti na ovim prostorima, a da ne ispadne smešan i da se ne poredi sa mnom. Kada je reč o video produkciji, tu je i nekoliko godina malo. Bolje da ne snimaju više nikad. Nije ovo hvaljenje, ovo je realnost a za pametne i dobronameran savet – istakla je JK ispod svojih novih fotografija.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen YT

Podsetimo, Jelena je nedavno u velikom intervjuu za Kurir istakla da je dva albuma za publiku u roku od nedelju dana i više nego dovoljno, a da bi treći bio suvišan.

– To bi već stvarno bilo previše. Ne treba biti alav. Dva albuma su nešto što publika nikad nije dobila do sada. Mislim da je to sasvim dovoljno. U septembru će biti mnogih drugih iznenađenja. U pesmi „Minut“ ja se zahvaljujem hejterima jer su oni razlog što sam imala dodatnu motivaciju da se borim na ovakav način. Da mi je sve bilo lako i glatko u životu, ne bih bila sigurno ovde gde sam sada – rekla nam je Karleuša.

Jelena Karleuša
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:41

Jelena karleuša pozira ispred Kule Beograd

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE