Radio BalkanFox

Otvoren Uslužni senior servis u prostorijama opštine

Briga o najstarijim sugrađanima jedan je od naših prioriteta, jer se uspeh lokalne zajednice ogleda u kvalitetu života građana, ali i solidarnosti i pažnji koju posvećujemo starima. S idejom da našim seniorima na jednom mestu omogućimo sve informacije o besplatnim programima koje mogu da koriste, kao i pravnu pomoć i druge usluge, otvorili smo Uslužni senior servis – rekao je danas predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović, nakon predstavljanja novog servisa za podršku najstarijim žiteljima opštine.

Foto: Gradska opština Savski Venac

 

 

Na šalteru Uslužnog senior servisa penzioneri će moći da se informišu i prijave za besplatne programe koje nudi opština, da dobiju informacije o penzionerskoj i beogradskoj kartici, pravnu pomoć, kao i pomoć prilikom popunjavanja obrazaca, podnošenja zahteva i završavanja drugih administrativnih obaveza u opštini.

Prema rečima predsednika Vidovića, cilj je da se olakša život starijih građana, ali i da se seniori u skladu sa njihovim željama i mogućnostima uključe u aktivnosti od značaja za kvalitetniji i aktivniji život u trećem dobu.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE