Radio BalkanFox

Stanijin verenik o vezi sa starletom i odnosu sa Aneli

Danima unazad izlaze kontradiktorne informacije o Aneli Ahmić i vereniku Stanije Dobrojević, Asminu Durdžiću. I dok učesnica „Elite” tvrdi da su ona i Asmin venčani, on govori drugačije.

Durdžić ističe da je novac koji je Aneli davao za alimentaciju, ona trošila na narkotike, kao i da su on i Dobrojevićeva izgubili bebu. 

– Konzumira ceo svoj život, ali sam ja to kasno shvatio. Sa njom sam bio na jednu noć i ostala je trudna… Od tog trenutka kreće moj pakao. Posle toga sam se trudio i radio sve da od nje napravim ženu i majku.

Printcreen/ PINK

Aneli Ahmić

Kako je istakao, on je Aneli davao mesečno od 4.000 do 5.000 evra, te da je pored njega imala sve u životu. 

– Imala je novac od mene, dogovor je bio da ću joj davati 2.000 evra mesečno. Prošlog meseca sam joj dao 4.000, a ona je to koristila za izlaske, klubove, supstance.

Na pitanje da li su se zvanično razveli i da li je istina da ju je ostavio zbog Stanije, Asmin kaže. 

– Nikada nisam bio u braku. Rastali smo se jos prošle godine i ostali smo u prijateljskim odnosima zbog ćerke. Nakon toga sam se trudio da je držim u blizini samo kako bih uticao da ne izlazi i ne drogira se, ali intimni nismo bili – rekao je on, otkrivajući kakav je bio njihov odnos: 

– Živeli smo s prekidima, zimi je bila u jednoj od mojih nekretnina u Austriji, a leti u Dubrovniku, u kući koju sam opremio kako bi imala najbolje uslove za život .

Aneli je Asmina predstavila kao lažnog milionera, a on ističe da se bavi građevinom i rentiranjem luksuznih automobila. 

Instagram printscreen/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Iako su raskinuli pre godinu dana, Asmin kaže da je održavao odnos sa Aneli zbog ćerke. 

– Da, razlišli smo se pre godinu dana emotivno, ali smo ostali u prijateljskim odnosima zbog ćerke i kad god smo se viđali zbog ona je snimala tiktokove, ali, ponavljam, intimni nismo bili.

Kako je pojasnio, veza sa Stanojom je oduvek bila u strogoj tajnosti zbog njegove vere. 

– Ne smeta mi jer mi je od starta rekla da joj je to problem. Plašila se kako će to da saopšti porodici… Ona ima tu životnu priču iza sebe i odmah u startu mi je rekla kako stoje stvari, ali ja nisam odustajao – kazao je on, pa otkrio da li će neko od njih promeniti veru.

– Kako god ona odluči. Niko neće menjati veru, najbitnije je da se dvoje ljudi poštuje i voli – kazao je Durdžić ističući da su njegovi roditelji prihvatili Staniju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE