Radio BalkanFox

Ovako je izgledala Aneli dok je bila s Grgurićkinim bivšim

Otkako je počela nova rijaliti sezona na televiziji Pink „Elita“, takmičarka Aneli Ahmić izbila je u prvi plan i žižu interesovanja, kako je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević ispričala da ju je suprug, Asmin Durdžić, ostavio zbog ljubavne veze sa starletom Stanijom Dobrojević.

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić
foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Instagram

Na društvenim mrežama isplivavaju razni dokazi kako o Asminu i Staniji, tako i o Aneli, pa se samim tim pojavila i njena fotografija sa imućnim muškarcem iz Hrvatske, sa kojim je Ahmićeva bila u ljubavnoj vezi, kako se piše.

Naime, radi se o Marinku Zovku, koji je takođe bio u ljubavnom odnosu i sa pobednicom „Zadruge 3“, Ivom Grgurić, koja ga je tokom boravka u rijalitiju jako često pominjala.

Iva je, inače, potvrdila da je Aneli bila sa Marinkom i da svašta zna, ali, kako je rekla, iz poštovanja prema bivšem detaljnije na tu temu neće javno pričati. Istakla je i da joj je žao što Aneli prolazi kroz situaciju koju je ispričala.

Ansli Ahmić
foto: PRintscreen/Instagram

Prema pisanju bosanskih medija, Marinko i Aneli su se upoznali pre osam godina u Dubrovniku, gradu u kojem je poznata kao kraljica silikona.

Biznismen je tada izlazio u noćne klubove s Aneli i njenom sestrom, plaćao im skupa pića, vozio ih skupocenim kolima, sve im plaćao, a toliko je bio zaljubljen da je kupio kuću u Dubrovniku kako bi mogli na miru da se viđaju.

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Instagram

Došli smo do njihovih zajedničkih fotografija, a sudeći po onome što se vidi na njima deluje da je Marinko ispunjavao svaku želju ovoj zadrugarki.

Tako ju je vodio u noćne izlaske gde su nazdravljali najskupljim šampanjcem, a vozio ju je i u svojim skupocenim kolima, pored kojih su se i fotografisali.

Kurir/ Republika

Bonus video:

00:12

BOGATI SRBIN JOJ OPROSTIO: Iva Grgurić se pomirila sa biznismenom

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE