Radio BalkanFox

SPRIJEČENA TUČA U ELITI! Desio se haos: Mića udario na Miljanu, vrijeđali se, gurali, psovali, a onda je on pao na pod (VIDEO)

Miljana Kulić dobila je reč kako bi prokomentarisala podelu budžeta Lepog Miće.

Ja sam odlično, nikad srećnija nisam bila, posmatram i dalje situaciju. Što se tiče ovoga što je pričao Lepi Mića. Uroš je ušao u bazen u obući, osam devojaka je skandiralo, a kada te je Mića pljunuo, svi su se povukli i ti si ostao sam – rekla je Miljana.

Evo Miljana, opet lažeš kao pašče. Rekla je ona meni: “Uroš je dobar”, ja sam joj rekao da ga vodi kući – rekao je Mića.

Uroš mi je prezanimljiv, kao i odnos sa tobom. Dosta si ti devojkama pričao da treba da se je*u da bi ostale u rijalitiju. Svako ima pravo da se zaljubi- rekla je Miljana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Miljana Kulić je usr**a za pola sata. Ona vas sada naziva ku**etinama! Je*e se u veceima i vece šoljama. Taj njen partner je rekao da je je**o na vece šolji. Čuvao sam te kao dete svoje, hajde zakuni se da to nije tako. Odgovori smradu jedan! – rekao je Mića.

Pričao je devojkama šta treba da rade, a meni je top da gledam tebe i Uroša – rekla je Miljana.

Ova devojka je svog dečka Zolu i njegovu majku sahranila, izdala im smrtovnice, pravila lažne sahrane, a ista ta žena je njenom detetu slala poklone! Ova je devojka svom dečku iscepala lična dokumenta, pobegao je i njemu sam pomogao da ode kući, do Dervente. Ovo je dama kojoj su izvršitelji za vratom pet godina i koja je na Sudu sa 50 zadrugara. Ivan Marinković će predati za DNK test i uzeće dete jer si nesposobna. Kolica sa malim Željkom preko puta bazena, mi joj kažemo: “Kako te nije sramota da blejiš ovde stalno, dete ti je tamo”, ona ode i kod kolica priča: “Željko, voli te mama”, a priđe joj njena mama i kaže: “Miljana, Željko je u apartmanu”. Ona priča sa detetom koje nije u kolicima. Ja sam čistio šlaufom njene brabonjke, da ne bi bruka pala na veliku zvezdu – rekao je Mića.

Nakon gnusnih uvreda i guranja, sprečena je tuča, ali je tokom tog sprečavanja Uroš gurnut od strane Miće, te je pao na pod.

Kurir.rs




Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE