Radio BalkanFox

Nenad Aleksić Ša javno zamolio Vanju Aleksić da mu oprosti i pomiri se sa njim

Reper Nenad Aleksić Ša se javno pokajao zbog prekida odnosa sa suprugom Vanjom Aleksić.

Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink)
Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Iz gluposti smo se rastali jer sam ja bio razbucan zbog prethodnih veza, pa sam vršio pritisak na nju, a trebalo je da je razumem kao stariji. Kad sam otišao u opštinu da podignem venčani list, rekao sam sebi: „Idiote, šta to radiš?!“. Neću da se razvedem, hoću da razgovaram sa njom – istakao je Nenad u Amidži šouu.

– Za sve su krive moje ishitrene reakcije, a sve je to moglo normalnije i lepše, a ne da se pakuju stvari, kaže sve i svašta i ode na blok. Ja sam sa Vanjom za šest meseci preživeo više toga nego sa Ivanom za šest godina, ali to su neke privatne stvari o kojima ne želim da pričam javno. Nedostaju mi Vanja i njeno dete. Vanja, volim te, nadam se da ćemo razgovarati i da se nećemo razvesti!

Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink)
Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink)

Sa druge strane, Aleksić je za „PulsOnline.rs“ pred gostovanje u ovoj emisiji izjavio:

– Solidno sam, onako. Trenutno nisam onaj stari Ša, dešavalo se šta se dešavalo. Nisam mogao da pomislim da će ovako nešto da se desi. Voleo bih da promenim sebe, da naučim da popuštam, da malo manje pritiskam… Sve se brzo izdešavalo, bilo je sve prelepo, ali sam prenaglio, trebalo je malo opuštenije sve… Razlog su sve stvari koje su rešive, al’ je moja tvrdoglavost uradila svoje. Nisu prevare u pitanju, nisu tuče, ništa… U braku ne možeš da budeš skroz slobodan, to razumem, ona je stalno bila uz mene. Ljubomora je bespotrebna, mene su razbucale prethodne veze, ispašta ona zbog toga. Nadam se pomirenju.

Šta je, sa druge strane, Vanja Aleksić poručila u poslednjem obraćanju javnosti pogledajte u odvojenom tekstu: NI NJOJ NIJE LAKO! Oglasila se Vanja Aleksić nakon što je ostavila Nenada Ša, pesmom prenela EMOCIJE nakon RASKIDA




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE