Radio BalkanFox

Ovo je kuća Gagija Jovanovića koju je sagradio kada je živeo u jednoj sobi

Glumac Dragan Jovanović sa suprugom Brankom Pujić još 2006. godine u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“ otvorio je vrata svog doma u Zemunu, pa ispričao da je kuću izgradio na imanju na kome je bila deponija, jer je pogled sa tog mesta prelep, prenose domaći mediji.

Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić
Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić • Goran Srdanov / Ringier

– Izgradnja kuće trajala je godinu i po dana. Ne bih nikada pomislio da nešto negde zidam da nisam otkrio ovo mesto. Radili smo zajedno film sa Purišom Đorđevićem i ja sam stajao ovde gde je ova terasa. Čekao sam da se namesti scena, okrenuo se i rekao sam: „Što bih voleo ovde da imam kuću.“

RTS / TV LICA KAO SAV NORMALAN SVET
RTS / TV LICA KAO SAV NORMALAN SVET

– Mi smo bili nošeni krilima ljubavi, ali u jednoj nezavidnoj situaciji. Živeli smo u jednoj sobi u kući mojih roditelja. Dragan je bio stipendista „JDP-a“, ja nezaposlena glumica, Anđela je bila na putu, ali valjda te anđeli prate kad imaš pozitivnu energiju i ljubav i nešto nam se sve otvaralo polako, da bi na kraju Gagi Jovanović ovde na Gardošu obezbedio svojim devojkama mali dvorac – objasnila je ona Draganovu najveću borbu u pomenutoj emisiji.

Inače, par ima i svoju oazu mira na Zlatiboru.

RTS / TV LICA KAO SAV NORMALAN SVET
RTS / TV LICA KAO SAV NORMALAN SVET

Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima. Pastoralni prizori za kakvima u ludilu današnjeg vremena sve češće žudimo.

(Story)




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE