Radio BalkanFox

GLASINE O RAZVODU NAJLEPŠEG PARA SE OBISTINILE! Rodila mu dvoje dece, a optužena da ih zanemaruje?!

Foto:Youtube printscreen/E! News

Sofi Tarner, poznata kao Sansa Stark iz serije „Igra prestola“, razvodi se od pevača Džoa Džonasa iz grupe The Jonas Brothers. Par, koji ima dvoje dece, u braku je četiri godine, ali je sada toj priči došao kraj.

Glumica Sofi Tarner i pevač Džo Džonas se razvode, piše TMZ.

Poznati strani medij navodi da je Džonas već uveliko angažovao advokate u Los Anđelesu i da je na korak do toga da preda papire za prekid braka sa proslavljenom glumicom.

Sofi Tarner, Džo Džonas

Foto:Youtube printscreen/E! News

Sofi i Džo ušli su u ljubavni odnos 2016. godine, a 2019. su stupili u brak. Prvo dete dobili su nakon godinu dana braka, a drugo je na svet došlo 2022. godine. Iako su nedavno postali roditelji po drugi put, proteklih šest meseci imali su većih problema u braku, zbog kojih su odlučili da se raziđu.

Izvor blizak pomenutom mediju priča da je pevač u poslednja tri meseca brinuo o njihovoj deci, dok je njegov bend bio na turneji. Javnost nije znala kroz šta ovaj poznati par prolazi, a ove navode je potkrepila situacija kada su paparaci uslikali Džonasa bez burme. Takođe, oni su nedavno prodali i svoju vilu u Majamiju, a to mesto kupili su pre samo godinu dana.

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE