Radio BalkanFox

Ljubavna priča Dragoslav Lazić i Dragana Turkalj

Životna priča scenariste i reditelja Dragoslava Lazića je filmska, ali sada bije najtežu bitku.

„Slabije čujem i vidim, ali i slabije hodam. Imam Parkisonovu bolest, odnosno bolest koja se ne leči, ali je bitno da se uspori. Ipak i pored toga, ne odustajem od posla“, otkrio je nedavno Lazić na Festivalu scenarija u Vrnačkoj Banji.

Dragoslav Lazić, Dragana Turkalj
foto: ATA images

Reditelj je nekoliko godina bio u braku sa čuvenom glumicom i pevačicom Snežanom Savić. Nakon što su se Snežana i Dragoslav razveli, on se oženio glumicom Draganom Turkalj, koja je od njega mlađa čak 32 godine. Godinama su se borili za potomstvo, a Dragana se podvrgla vantelesnoj oplodnji nekoliko puta. Međutim, u Dragoslavovoj 76. godini dobili su blizance, ćerku Iskru i sina Lazara. Par naredne godine obeležava tri decenije njihovog zajedničkog života.

– Upoznali smo u novembru 1994. godine i vrlo brzo smo počeli da živimo zajedno. Mnogo me pitaju zbog čega moja supruga nije nastavila glumačku karijeru. Ona nije želela da igra igru onako kako se igra u toj branši. Ne može da se tumači glavna uloga a da posle toga odbija da daje intervjue i izjave za medije. Mislim da je to činila zbog svoje stidljivosti – otkrio je reditelj za Blic.

Kurir.rs

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE