Radio BalkanFox

Karleuša Duška nazvala životnom greškom, on joj uzvratio na Instagramu

Juče je došlo do novog javnog sukoba između poznatog para, pjevačice Jelene Karleuše i njenog još uvijek vjenčanog supruga Duška Tošića, i to putem društvene mreže Instagram. Ovaj bračni par nije stran sukobima u medijima, ali ovaj put su njihove riječi izazvale posebno interesovanje javnosti.

U intervjuu, Jelena Karleuša je nazvala Duška Tošića “najvećom životnom greškom” i optužila ga da se trudio da joj oteža svaki sekund života.

“Duško se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška”, rekla je JK za Story.

Ove oštre riječi odjeknule su među njihovim pratiocima i pristalicama.

Duško Tošić je uzvratio na svom Instagram profilu citatom velikog pisca Ive Andrića: “Jadan je onaj koji mora poniziti nekoga da bi sebe uzdigao.” Ovaj citat odražava njegovu reakciju na kritike i optužbe koje je dobio od supruge, naglašavajući važnost poštovanja i uzajamnog dostojanstva u svim situacijama.

S obzirom na javnost njihovog odnosa i prethodne sukobe, ova najnovija konfrontacija izazvala je veliko interesovanje i razmatranje među njihovim fanovima. Ostaje da se vidi kako će se njihov odnos dalje razvijati i da li će odlučiti da privatne nesuglasice riješe izvan javnog oka.

  


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE