Radio BalkanFox

Snima se film o životu Zorici Marković

Zorica Marković je godinama na estradnoj sceni, ima brojne hitove, a u poslednje vreme je ljudi više gledaju kao opasnog rijaliti igrača.

Da je njen život i te kako interesantan, govori i činjenica da je počelo da se radi na filmu o njoj.

– Radimo na filmu o mom životu. Neće baš biti klasika o mom životu i mene kao ličnosti, već će biti nešto zaista drugačije – rekla je pevačica, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel

Zorica Marković

– Ceo moj život i ono što sam ja uradila u životu i celo moje postojanje biće prikazanao na drugačiji način. U filmu će biti svega i svačega, kao i se*sa. Ja glumim sebe u filmu, a oko mene će biti i vrhunski glumci. Baš zbog toga sam i pristala jer ja volim da budem ono što jesam.

Kako je nedavno počela sedma sezona „Zadruge“, mnogi su očekivali da će videti Zoricu na dobro poznatom mestu. Međutim, ona ima sada druge planove.

ATAImages/M. M.

Zorica Marković

– Dopada mi se ekipa u rijalitiju i ceo projekat mi se dopada. Imala sam poziv, ali sam odbila, nisam mogla da uđem, imam dosta planova do sledeće godine, tako da nisam imala vremena, a oni su me razumeli. Ako bude potrebe ući ču na kratko, da im pokažem kako se radi – ispričala je pevačica za Informer, pa prokomentarisala skandal Stanije Dobrojević:

– Mnogo mi kuka ona unutra. Ja verujem Staniji da nije znala da je on oženjen, ona nikada nije prešla granicu i zato je poštujem. Verujem da nije znala celu situaciju i podržavam je što je otišla.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE